Om oss

SVERIGE

STÖLDSKYDDSSERVICE

INBÄRNING

INSTALLATION

FASTBULTNING

SERVICE

REPARATION

UPPBRYTNING

LÅSBYTE

TRANSPORT

Välkommen till Stöldskyddsservice Våra auktoriserade värdeförvaringstekner är redo för jobbet!
Öppning av kassaskåp


Snabb hjälp utan krångliga avtal!


Har låset på ert kassaskåp slutat att fungera? Kommer ni inte åt varken nycklar eller pengar? Står er verksamhet stilla för att ni inte kommer in i ert kassaskåp?


Vi på Stöldskyddsservice har arbetat med akutservice på värdeförvaringsenheter under lång tid. Vi erbjuder kassaskåpsöppning av alla kända fabrikat och har samarbete med värdeförvaringstekniker runt om i landet. Vi arbetar till största delen med fasta priser på våra kassaskåpsöppningar.


Borttappad kassaskåpsnyckel


Har en nyckel kommit bort? På större och klassade kassaskåp går det snabbt och enkelt att byta nycklar, utan att hela låset behöver bytas ut. Oftast finns det nya nycklar i 2-, 3- eller 4-pack att beställa.


Krånglande kodlås på kassaskåp


Börjar koden på kassaskåpslåset att krångla så att låset inte vill öppna varje gång? Det tyder på att knappsatsen eller kabeln in till låset börjar gå sönder. Byt innan det är för sent. Risken är annars en onödig kostnad för en skåpsöppning.


Byt nyckellåset till ett kodlås


Ska många personer dela på samma kassaskåp? Då lönar det sig att byta nyckellåset till ett kodlås. Öppning sker då med hjälp av kod, istället för att varje person ska ha sin egen nyckel. Eller i det värsta scenariot – att alla delar på en och samma nyckel som ligger gömd i närheten.


Med kodlås kan ni få många finesser, så som personliga koder, loggfunktioner, tidlås m.m. Det är dessutom enkelt att byta kod med några knapptryckningar.


Vår långa erfarenhet av likvärdiga arbeten gör att vi kan lämna fasta priser även på denna typ av jobb.


Livslängd och driftssäkerhet


Kassaskåp behöver service och underhåll. Det är lätt att få en lång livslängd på mekaniska lås med rätt underhåll. Elektroniska lås är svårare. De fungerar ofta fullt ut tills de lägger av, ofta utan förvarning.

Alla typer av lås har en testad och uppskattad livslängd, som anges i antalet öppningar som låset ska klara. Öppnas låset en gång i månaden håller låset i princip livet ut. Öppnas låset 100 gånger om dagen kanske det bara håller i ett par år.


Serviceavtal för kassaskåp


Vill ni vara förutseende, säkra driften för er verksamhet och slippa obehagliga överraskningar? Då rekommenderar vi att ni tecknar ett serviceavtal. Vid ett antal förbokade servicebesök kontrollerar vi då att allt är väl med er värdeförvaringsenhet. Som avtalskund får ni dessutom prioriterad hjälp om olyckan ändå skulle vara framme.Några av våra nöjda kunder:

Stöldskyddsservice Sverige AB

Instrumentvägen 29

126 53 Hägersten

08 - 844 044

info@stoldskyddsservice.se